HVAD ER HYPNOSE?

Hypnose er en behandlingsform, der hjælper mennesker med at foretage positive ændringer i deres liv i forhold til både fysiske og psykiske udfordringer. Hypnose er en naturligt forekommende tilstand af fokuseret opmærksomhed og afslapning, som kan bruges til at få adgang til det underbevidste sind. Dette muliggør positive ændringer af irrationelle tanke- og følelsesmønstre, der kan påvirke trivslen negativt. Hypnose kan også hjælpe med at opnå specifikke mål, som f.eks. rygestop eller forbedret præstation.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hypnose kan hjælpe dig? Så kontakt os via mail eller SMS – så vender vi tilbage for at svare på dine spørgsmål.

Under hypnosen forbliver man vågen og har fuld erindring bagefter.
Dermed er det ikke muligt at blive hypnotiseret mod sin vilje, og man beholder kontrol under hele hypnosesessionen.

HVORDAN FUNGERER HYPNOSE?

Hypnotisøren guider klienten ind i en afslappet og fokuseret tilstand af koncentreret opmærksomhed ved at benytte særlige kommunikative teknikker, der fremkalder hypnose. Når klienten er i denne særlige fokuserede tilstand af koncentreret opmærksomhed, skabes der en genvej til underbevidstheden. Dette giver hypnotisøren adgang til en stor mængde ubevidste ressourcer, som kan anvendes til at hjælpe med at ændre opfattelsen af irrationelle tanke- og følelsesmønstre eller styrke det underbevidste sind. Dette kan hjælpe dig med at nå dine ønskede mål.

HVAD KAN BEHANDLES MED HYPNOSE?

Rigtig mange problemstillinger kan behandles gennem hypnose, bl.a. angst f.eks. flyskræk, højdeskræk, præstations-/eksamensangst, fobier, rygeafhængighed, vægttab/sukkerafhængighed m.m.
Hypnose kan også benyttes når du ønsker, at opnå et særligt mål f.eks. et rygestop eller særlig præstation.

Kontakt os så vi kan drøfte om og hvordan vi kan hjælpe dig via hypnosen.

HVEM KAN BEHANDLES?

Som udgangspunkt kan alle, der ønsker det, gøre brug af en hypnosebehandling. Det kræver dog, at man selv er villig til at engagere sig i behandlingen, at man har tillid til sin behandler og føler sig tryg ved vedkommende.

HVEM ER DIN HYPNOTISØR

Du kan ved booking vælge mellem Heidi og Bent, begge er uddannede hypnoseterapeuter og hypnotisører.

Priser for hypnose

Hypnoseforløb med to sessioner: 1895 kr.
(samme problemstilling)


Første session:
Her gennemføres en grundig samtale om, hvad du ønsker hjælp til, så problemstillingen samt målet bliver klart. Du får en introduktion til, hvad hypnose er, så du føler dig tryg og klar til din første hypnose session.

Anden session:
Opfølgende session efter din første hypnose. Vi starter med at afdækker, hvad fokus skal være, f.eks. justeringer eller styrkelse ift. problemstilling/mål. Vi anbefaler at booke de to sessioner med ca. en uges mellemrum.

Hypnoseforløb med to sessioner: 1895 kr.
Efterfølgende sessioner vedrørende samme problemstilling: 900 kr. pr. session – for op til 30
minutter pr. session.

  • Hypnoseforløb med to sessioner

    1895 kr.

  • Efterfølgende hypnose sessioner

    900 kr.